Спочатку хочу відзначити, що ця послуга вразила мене своєю швидкістю та ефективністю. Я завжди ставила автопродаж у ряд найбільш дратуючих справ у житті, але завдяки Shopavto все змінилося.

Вирішила продати свій старий автомобіль, і після декількох безуспішних спроб знайти покупця на різних оголошувальних сайтах, вирішила спробувати послугу автовикупу. Однак Shopavto був не просто автовикупом - це була швидкість, зручність та гарна ціна.

Перше, що мені сподобалось, це те, що процес відбувся без зайвого головного болю. Все, що мені потрібно було зробити, це подати заявку на сайті Shopavto та надати всю необхідну інформацію про моє авто. Незабаром після цього мені зателефонували і запропонували прийнятну ціну за моє авто.

Найкраща частина полягала в тому, що вони викупили моє авто дорого, навіть більше, ніж я сподівалася. Це було приємним сюрпризом. Я отримала гроші майже миттєво, і мені не потрібно було витрачати час на зустрічі з потенційними покупцями або переживати через негоду на ринку вживаних автомобілів.

Shopavto також забезпечив транспортування мого автомобіля, що значно спростило мені життя. Цей процес був безпечним та надійним.

Я не можу бути більш задоволеною з моєї досвіду роботи з Shopavto https://shopavto.com/ua/vykup-avto-poltava/  Це було швидко, легко та вигідно. Я рекомендую їх послуги всім, хто шукає швидкий та вигідний спосіб продати свій автомобіль.